Sett sammen det SEO-produktet
som du vil ha

Velg akkurat hvilke av våre tjenester du selv vil ha. Ut fra dette bygger vi det produktet du trenger for å oppfylle dine kunders krav. Du kan bruke din egen logo, fastsette dine egne priser, og selge til dine egne kunder.
Eye10
Gjesteinnlegg
Nisjesider
Innholdsproduksjon

Hva kan du forvente å få?

En ettertraktet white-label løsning

Når et byrå kjøper fra oss, tilbyr vi en white-label løsning. Dette innebærer at du kan bruke vårt produkt, men med din egen logo og dine egne priser når du kommuniserer med dine kunder.
Øk kundenes omsetning med relevante nisjelenker
Vi har over 2300 nisjesider, som dekker en mende forskjellige emner. Disse nisjesidene er det perfekte verktøyet til å promotere din hjemmeside med relevante lenker.

Premiumlenker fra etablerte nettsider

Med vårt verktøy, Search Royals, får du tilgang til premiumlenker fra høyt trafikkerte nettsider.

Få en livstidsoversikt over dine backlinks

Vår egenutviklede programvare overvåker nøye dine URLs, blogger og backlinks for å sikre at de alltid blir indeksert og opprettholder sin do-follow status.

Utvikle din egen SEO-strategi med hjelp fra vårt verktøy Eye10

Visste du at søkemotorer står for hele 93% av all trafikk til bedrifters hjemmesider?
Høyere trafikk gir mer salg, og dette er en av grunnen til at bedrifter ønsker å rangere i toppen av SEO-resultatene. Likevel kan SEO være utfordrende for de som ikke er eksperter på området. Vi ønsker å endre dette, og vår løsning er vårt enkle og brukervennlige SEO verktøy, Eye10.

Hva kan Eye10 gjøre for deg?

Eye10 - Det eneste SEO-verktøyet som både er rimelig og brukervennlig, og som hjelper deg med å oppnå høyere rangering på Google, samtidig som du holder øye med konkurrentene dine.

Sammenlign med topp 20

Vil du rangere høyt på et bestemt søkeord? Eye10 gir deg forslag basert på konkurrentanalyse, slik at du kan forbedre plasseringen din.

Spar tid

Kom i gang med vårt brukervennlige SEO-verktøy og spar dyrebar tid.

Bruk pengene på noe annet

Et sekssifret beløp for et dyrt årsabbonement? Ikke hos oss!

Passer for alle kunder

Få tilgang til SEO-informasjon på 12 ulike språk.

Eye10-verktøy

Bransjesjekk

Få innsikt i dine fem viktigste konkurrenter innenfor din bransje, og motta en grundig handlingsplan med spesifikke søkeord du bør fokusere på.

On-site SEO

Ønsker du å vite hvordan nettsiden din presterer på nett? Vårt on-site SEO-verktøy er alt du trenger. På bare noen få sekunder får du en SEO-revisjonsrapport som lar deg evaluere og justere din SEO-strategi.

Nettsidehastighet

Det er viktig at nettsiden din lastes inn så raskt som mulig. Vårt verktøy kan identifisere og fange opp eventuelle problemer som kan være årsaken til at nettsiden din laster tregt.

Konkurrentanalyse

Få en oversikt over de 20 største konkurrentene dine. Gjennom en grundig konkurrentanalyse vil du motta en omfattende rapport med anbefalinger om hvordan du kan forbedre hjemmesiden din og slå konkurrentene dine.

Søkeordsplanlegger

Søkeord er avgjørende for en effektiv SEO-strategi. Vi kan hjelpe deg med å forstå din nåværende søkeordsrangering og gi forslag til SEO-vennlig innhold som passer naturlig inn på hjemmesiden din.

Backlink-monitor

Backlinks, også kjent som eksterne lenker, spiller en viktig rolle i off-page SEO. Vi hjelper deg med overvåkingen av disse lenkene, slik at du kan maksimere effekten av din SEO-strategi.

Sjekk av backlinks

Hold styr på hvilke, og hvor mange, backlinks som fører til din hjemmeside, slik at du kan være ett skritt foran konkurrentene dine.

Rangeringssjekk

Følg med på hvordan din nettside rangerer i søkemotorene. Her kan du analysere effekten av endringer du gjør i forhold til SEO, slik at du kan se hvordan din strategi fungerer.

FAQ

Hva mener dere med en white-label løsning?
Vår white-label løsning innebærer at du kan bruke vårt produkt, men med din egen logo og dine egne priser når du kommuniserer med dine kunder.
Hva er forskjellen mellom premiumlenker og nisjelenker?
Premiumlenker er lenker som publiseres i veletablerte medier, som for eksempel aviser. Nisjelenker kommer fra vår store katalog av hjemmesider.
Kan jeg komme med egne forslag som passer bedre til min virksomhet?
Selvfølgelig! Om du som byrå ønsker andre løsninger eller har andre forslag, tilpasser vi det gjerne for deg.
Hva er en gjestepost?
En gjestepost er en artikkel som publiseres på noen andre sin blogg eller hjemmeside.
Hva er en nisjeside?
Vi har over 900 nisjesider. Vi publiserer alt innholdet på nisjesidene våre selv, og de har et bredt spekter av emner som for eksempel økonomi, skjønnhet og interiør for å nevne noen.