Suksesshistorier

Gode resultater er det eneste som teller!

69 av 70 beste søkeord
på side 1

Vi har hjulpet 4D A/S til en plassering hvor 69 ut av 70 søkeord havnet på første side. Dessuten, fikk 51 ut av 70 topp søkeord en plassering på de tre øverste resultatene
4D A/S | Danmark

Total dominans på Google

På bare 60 dager greide vi å få en topplassering på Google med en 51% økning i trafikk. Dette var i 2018. I dag, i 2023, har Gulvkanonen 545 søkeord på første side av søkeresultatene, med hovedvekten av disse på førsteplass.

GulvKanonen.dk | Danmark

ikanobank.dk

Nummer én gjennom flere år

Søkeordet «lån» er et av de vanskeligste i SEO-bransjen. Vår kunde har ikke bare klart å oppnå førsteplassering på dette søkeordet i Danmark, men de har opprettholdt denne posisjonen i flere år.
ikanobank.dk | Danmark

Best SEO case in Scandinavia

Med det mest detaljerte SEO-caset i Skandinavia, motbeviser vi både andre SEO-eksperter og Google når de hevder at domener med en eksakt match ikke fungerer sammen. Vi viser at domener med eksakte treff også kan oppnå imponerende resultater og rangere høyt på søkemotorer.

Brunchkøbenhavn.dk | Danmark

White label-løsning

Vår SEO360-tjeneste gjør det enkelt for våre partnere å levere effektiv SEO til sine kunder på tvers av ulike markeder.

Gule Sider, Eniro & Krak
Norge, Sverige & Danmark

Din nettside

Er du ambisiøs og vil dominere din bransje? Vi er her for å hjelpe deg med å nå dine mål og bli en del av våre mange suksesshistorier innenfor SEO.

Bli med på reisen | Uansett hvor du er

Thomas Laudrup

CEO, DEDIKATION

Klikko er en enestående samarbeidspartner. Vi har vært veldig fornøyde med de leverte blogginnleggene. Tekstene er velformulerte og skrevet i et språk som er i tråd med vår merkevareidentitet. Våre meninger kommuniseres effektivt, noe som resulterer i positive tilbakemeldinger fra både kandidater og kunder. Et annet pluss er at innholdet har vist seg å være svært delbart på tvers av plattformene våre i sosiale medier.

Stefan Stojkovic

CEO, Malerkanonen

Da vi trengte 200 kategoritekster raskt, var Klikko en utmerket partner som raskt leverte et stort volum. Ut over dette nyter vi godt av partnerskapets fordeler gjennom imponerende SEO-rangeringer.

Thomas Dam Lauritsen

CEO, Damstudio.dk

Som byrå havner vi ofte i situasjoner hvor vi trenger tekster til kundene våre på løpende bånd. Her har Klikko vist seg å være en utmerket samarbeidspartner fordi de raskt leverer imponerende tekster som har blitt godt mottatt av kundene våre.

Jack Trusell

Konsulent - Marketing & forretningsudvikling, eBoligadvokat.

Klikko har satt seg godt inn i bransjen vår og levert velformulerte SEO-tekster på vårt ønskede merkevarespråk. Tekstene kommuniserer direkte, jordnært og profesjonelt til våre nåværende og potensielle nye kunder. Klikko har uten tvil spilt en viktig rolle i å øke den organiske trafikken til nettsiden vår.