For oss er SEO enkelt
Eye10 gjør det enkelt for deg

Vi baserer alt vi gjør og anbefaler på grundige data og analyser. SEO er et komplekst univers med både skriftlige og uskrevne normer og regler, noe som gjør det best å overlate det til ekspertene.

Nå toppen med Eye10, verktøyet som gjør det mulig å rangere høyere på Google, samtidig som du holder et øye med konkurrentene.

Hvad får du med Eye10?

Søkeordsanalyse| Konkurrentanalyse| Verktøy for SEO-revisjon| Backlink Checker|Rank Checker

Hvordan fungerer det?

Tips og triks
Bygget på erfaring og data

Et godt SEO-verktøy gir deg innsikt både om dine konkurrenter og din egen hjemmeside.

Det er en balansegang, hvor vi holder oversikten slik at du ikke trenger. Måten vi gjør dette på er en blanding av grundig forarbeid, kunnskap fra mange års erfaring og et SEO-verktøy som bygger på data.

Fokuset vårt er å skape resultater. Som vi får via analyse, og en nøye utarbeidet prosess for gjennomføring og optimalisering.

Og ikke minst, sunn fornuft.

Eye10-verktøy

Bransjesjekk

Få innsikt i dine fem viktigste konkurrenter innenfor din bransje, og motta en grundig handlingsplan med spesifikke søkeord du bør fokusere på.

On-site SEO

Ønsker du å vite hvordan nettsiden din presterer på nett? Vårt on-site SEO-verktøy er alt du trenger. På bare noen få sekunder får du en SEO-revisjonsrapport som lar deg evaluere og justere din SEO-strategi.

Nettsidehastighet

Det er viktig at nettsiden din lastes inn så raskt som mulig. Vårt verktøy kan identifisere og fange opp eventuelle problemer som kan være årsaken til at nettsiden din laster tregt.

Konkurrentanalyse

Få en oversikt over de 20 største konkurrentene dine. Gjennom en grundig konkurrentanalyse vil du motta en omfattende rapport med anbefalinger om hvordan du kan forbedre hjemmesiden din og slå konkurrentene dine.

Søkeordsplanlegger

Søkeord er avgjørende for en effektiv SEO-strategi. Vi kan hjelpe deg med å forstå din nåværende søkeordsrangering og gi forslag til SEO-vennlig innhold som passer naturlig inn på hjemmesiden din.

Backlink-monitor

Backlinks, også kjent som eksterne lenker, spiller en viktig rolle i off-page SEO. Vi hjelper deg med overvåkingen av disse lenkene, slik at du kan maksimere effekten av din SEO-strategi.

Sjekk av backlinks

Hold styr på hvilke, og hvor mange, backlinks som fører til din hjemmeside, slik at du kan være ett skritt foran konkurrentene dine.

Rangeringssjekk

Følg med på hvordan din nettside rangerer i søkemotorene. Her kan du analysere effekten av endringer du gjør i forhold til SEO, slik at du kan se hvordan din strategi fungerer.

Hva vi gjør

On-site SEO vs Off-site SEO

All SEO er primært basert på to ting: on-site, det som allerede er på din hjemmeside, og off-site, det som er rundt din hjemmeside (også kjent som link building).

Effektiv søkeordsanalyse

Når vi ser på hvilke søkeord som er relevante for deg, begynner vi så spesifikt som mulig. De vanligste måtene dette gjøres på er ved en grundig analyse av innholdet som allerede er på hjemmesiden din og hvilke søkeord som har utviklingspotensial, hvor vi også henter inspirasjon fra konkurrentene dine.

Teknisk SEO

Dette refererer til hele oppsettet til hva som utgjør en hjemmeside. Dette er alt fra hosting-servere, sikkerhet, til hastighet, strukturerte data, mobilvennlighet, skriftstørrelse og mye mer.

Rett server

En god server kan koste en del, men her er det ikke rom for å inngå kompromiss. Dette vil nemlig gå på bekostning av hastigheten til hjemmesiden din.

Hva du får

En god strategi

En god utførelse

En god kvalitet

Thomas Laudrup

CEO, DEDIKATION

Klikko er en enestående samarbeidspartner. Vi har vært veldig fornøyde med de leverte blogginnleggene. Tekstene er velformulerte og skrevet i et språk som er i tråd med vår merkevareidentitet. Våre meninger kommuniseres effektivt, noe som resulterer i positive tilbakemeldinger fra både kandidater og kunder. Et annet pluss er at innholdet har vist seg å være svært delbart på tvers av plattformene våre i sosiale medier.

Stefan Stojkovic

CEO, Malerkanonen

Da vi trengte 200 kategoritekster raskt, var Klikko en utmerket partner som raskt leverte et stort volum. Ut over dette nyter vi godt av partnerskapets fordeler gjennom imponerende SEO-rangeringer.

Thomas Dam Lauritsen

CEO, Damstudio.dk

Som byrå havner vi ofte i situasjoner hvor vi trenger tekster til kundene våre på løpende bånd. Her har Klikko vist seg å være en utmerket samarbeidspartner fordi de raskt leverer imponerende tekster som har blitt godt mottatt av kundene våre.

Jack Trusell

Konsulent - Marketing & forretningsudvikling, eBoligadvokat.

Klikko har satt seg godt inn i bransjen vår og levert velformulerte SEO-tekster på vårt ønskede merkevarespråk. Tekstene kommuniserer direkte, jordnært og profesjonelt til våre nåværende og potensielle nye kunder. Klikko har uten tvil spilt en viktig rolle i å øke den organiske trafikken til nettsiden vår.

FAQ

Hva kan jeg bruke Eye10 til?
Med Eye10 kan du spore din SEO
Kan jeg få en white label-løsning med Eye10?
Ja! Med Eye10 tilbyr vi en white label-løsning, slik at du kan presentere SEO-materialet til selskapet ditt eller til kundene dine på din egen måte.