Søkemotorene elsker tekst
Vi elsker å skrive

Du er allerede klar over at Content Is King. Hos oss er dette ikke bare et uttrykk, det er prinsippet vi lever etter. Med vårt erfarne team av tekstforfattere kan vi bidra til å øke engasjementet og salget ditt gjennom skreddersydd innhold.

Vår alt-i-én-pakke

En sertifisert tekstforfatter | Din egen redaktør| Orginalt innhold på fem språk

Det beste av det beste

Godt innhold er elsket av alle, inkludert søkemotorene. Vi har erfaringen og ekspertisen til å skrive bloggartikler av høyeste kvalitet, uansett hvilken bransje vi skriver for.

Våre tekster er


 • Laget for SEO

 • For mennesker, av mennesker

 • Tilpassede tekster som passer til de du vil nå ut til og med dine egne ord

 • Sertifiserte tekstforfattere

5

Språk:
norsk, dansk, svensk, tysk,
engelsk UK og engelsk US

200+

Sertifiserte tekstforfattere

2K +

Fornøyde kunder

Bloggartikler

Våre bloggartikler er som samtaler du kan ha med ditt publikum. Basert på din unike språkstil og identitet, formidler vi informasjon om produkter, gir veiledning, utarbeider bruksanvisninger og pressemeldinger. Gjennom godt skrevne bloggartikler kan du tiltrekke nye kunder, skape verdi gjennom kvalitetsinnhold, øke salget og opprettholde dine kunders interesse ved å holde de oppdatert.

Mer kvalitetsinnhold betyr høyere plassering på Google!

 • Oppnå førsteplassen på Google-søk
 • Få mer trafikk til din hjemmeside
 • Øk din omsetning
 • Del innhold på sosiale medier og i nyhetsbrev
 • Hjelp og veiled kundene dine

BLOGGARTIKLER

NYBEGYNNER

BLOGGARTIKLER

2 ARTIKLER/MÅNED
Inkluderer

RESEARCH
KORREKTURLESNING
BILDER
SEO
FAQs
META-TITLE og TITLE-TAG

BLOGGARTIKLER

PROFESJONELL

BLOGGARTIKLER

8 ARTIKLER/MÅNED
INKLUDERER

RESEARCH
KORREKTURLESNING
BILDER
SEO
FAQs
META-TITLE OG TITLE-TAG

BLOGGARTIKLER

ENTUSIAST

BLOGGARTIKLER

4 ARTIKLER/MÅNED
INKLUDERER

RESEARCH
KORREKTURLESNING
BILDER
SEO
FAQs
META-TITLE OG TITLE-TAG

Innhold til landingsside

Det aller første kundene legger merke til når de besøker dine produktsider.

En god kategoritekst inkluderer:

 • Tydelige beskrivelser av produkter og tjenester
 • Svar på vanlige spørsmål som kunden gjerne har

Hvorfor bruke kategoritekster?

 • Tiltrekk flere kunder og øk omsetningen
 • Øk antallet fornøyde kunder

INNHOLD TIL LANDINGSSIDE

NYBEGYNNER

INNHOLD TIL LANDINGSSIDE

5 kategoritekster
INKLUDERER

RESEARCH
Korrekturlesning
SEO-TITLE OG META-TITLER

INNHOLD TIL LANDINGSSIDE

PROFESJONELL

INNHOLD TIL LANDINGSSIDE

20 KATEGORITEKSTER
INKLUDERER

RESEARCH
KORREKTURLESNING
SEO-TITLE OG META-TITLER

INNHOLD TIL LANDINGSSIDE

ENTUSIAST

INNHOLD TIL LANDINGSSIDE

10 KATEGORITEKSTER
INKLUDERER

RESEARCH
KORREKTURLESNING
SEO-TITLE OG META-TITLER

Slik foregår det

1

1. Intervju

Du blir intervjuet av en av våre redaktører, slik at vi forstår dine behov, målgruppen din, ønsket språkstil og identitet. Dette gjør det mulig for oss å lage det aller beste innholdet og skreddersy det spesielt for deg. Redaktøren kommer også til å være din kontaktperson gjennom hele prosessen.

2

2. Research

Vi gjennomfører SEO-research for å fastslå hvilke søkeord og hvilken type innhold som vil være best til din virksomhet. Vi gjennomfører også en konkurrentanalyse for din bedrift. Ut fra vår research produserer vi en brief med spesifikke idéer til innhold. Når du godkjenner briefen går vi igang med å produsere innholdet.

3

3. Produksjon

Basert på din profil og intervjuet med redaktøren, vil vi deretter tildele oppgaven til den mest egnede tekstforfatteren fra vårt team. Alle våre tekstforfattere har blitt testet for deres skriveferdigeter og kunnskap om ulike emner. Tekstforfatteren bruker informasjonen fra briefen og SEO-analysen til å skrive dine artikler.

4

4. Redigering

Våre redaktører korrekturleser alle tekstene før de sendes videre til deg. Slik at vi sikrer oss at innholdet holder høy kvalitet og relevans som passer for din virksomhet.

5

5. Publikasjon

Når redaktøren har godkjent teksten, får du den tilsendt i en e-post, slik at du kan gi tilbakemeldinger eller komme med endringer. Når du er fornøyd med det endelige produktet hjelper vi deg med å publisere det på hjemmesiden din.

Thomas Laudrup

CEO, DEDIKATION

Klikko er en enestående samarbeidspartner. Vi har vært veldig fornøyde med de leverte blogginnleggene. Tekstene er velformulerte og skrevet i et språk som er i tråd med vår merkevareidentitet. Våre meninger kommuniseres effektivt, noe som resulterer i positive tilbakemeldinger fra både kandidater og kunder. Et annet pluss er at innholdet har vist seg å være svært delbart på tvers av plattformene våre i sosiale medier.

Stefan Stojkovic

CEO, Malerkanonen

Da vi trengte 200 kategoritekster raskt, var Klikko en utmerket partner som raskt leverte et stort volum. Ut over dette nyter vi godt av partnerskapets fordeler gjennom imponerende SEO-rangeringer.

Thomas Dam Lauritsen

CEO, Damstudio.dk

Som byrå havner vi ofte i situasjoner hvor vi trenger tekster til kundene våre på løpende bånd. Her har Klikko vist seg å være en utmerket samarbeidspartner fordi de raskt leverer imponerende tekster som har blitt godt mottatt av kundene våre.

Jack Trusell

Konsulent - Marketing & forretningsudvikling, eBoligadvokat.

Klikko har satt seg godt inn i bransjen vår og levert velformulerte SEO-tekster på vårt ønskede merkevarespråk. Tekstene kommuniserer direkte, jordnært og profesjonelt til våre nåværende og potensielle nye kunder. Klikko har uten tvil spilt en viktig rolle i å øke den organiske trafikken til nettsiden vår.

FAQ

Hvordan kvalitetssikrer dere kompetansen til tekstforfatterene?

Når vi får en søknad fra en tekstforfatter, ber vi dem om å skrive to tekster, som deretter vurderes av en av våre redaktører. Redaktørene kikker på relevansen, kreativiteten på innholdet samt rettskriving. Vi har ekstremt høye standarder, slik at vi ikke aksepterer innhold som ikke er av den høyeste kvaliteten.

Hva er forskjellen mellom redaktører og tekstforfattere?

Våre redaktører fungerer som din primære kontaktperson gjennom hele prosessen. De sikrer at innholdet som blir produsert av våre tekstforfattere er relevant og korrekt grammatisk. Våre redaktører velger også den mest passende tekstforfatteren, slik at du får en skribent som er godt egnet til å levere det best mulige innholdet for deg.

Hvordan vet jeg at innholdet dere produserer er relevant for meg?

Før du mottar innhold fra oss, vil vi gjennomføre et intervju med deg. Basert på dette intervjuet vil vi utarbeide en brief som våre tekstforfattere vil bruke som grunnlag når de skriver tekstene til deg. Du vil få muligheten til å lese gjennom og eventuelt justere briefen før vi går i gang med produksjonen. Når du har godkjent briefen og mottatt de ferdige tekstene, kan du komme med tilbakemeldinger eller ønsker til eventuelle endringer.

Kan dere skrive på flere språk?

Ja! Vi har redaktører og tekstforfattere på både norsk (bokmål og nynorsk), svensk, dansk, tysk og engelsk (UK og US). Vi har også mulighet til å oversette mellom de ulike språkene.

Hvordan implementerer dere SEO i tekstene?

Vi skriver alle tekstene våre etter de mest relevante søkeordene. Før vi begynner produksjonen, undersøker vi hvilke søkeord som er mest relevant for deg, slik at vi sikrer oss på at disse blir brukt gjentatte ganger i teksten, men på en måte som virker naturlig.

Bruker dere AI til bloggartikler og kategoritekster?

Nei. Alle tekstene våre er skrevet av mennesker, og leses igjennom og korrigeres av mennesker. Fra start til slutt.