Klikko SEO360

Alt du trenger i et SEO-produkt, ferdigpakket

En komplett og solid pakke med alle våre SEO-produkter, samlet i ett enkelt produkt for å kunne møte alle dine SEO-behov

Styrke kommer innenfra

nisjesider

gjesteposter

tekstforfattere

Få styrken til å flekse dine SEO-muskler

Få styrken til å flekse dine SEO-muskler

Klikko SEO360

Klikko SEO360 samler alle våre beste løsninger i én pakke. Denne alt-i-ett pakkeløsningen inkluderer seks premiumtjenester: Konkurrentanalyse, søkeordsanalyse, oversikt over din rangering, nisjelenker, premiumlenker og skreddersydde tekster.

Hva får du?

Content

Sammen med våre redaktører og over 200 sertifiserte tekstforfattere, tilbyr vi skreddersydd innhold til din hjemmeside med fokus på SEO. Vi skaper tekstinnehold på norsk (bokmål og nynorsk), svensk, dansk, tysk og engelsk (US og UK).

Premiumlenker

Du får lenker fra førsteklasses nettsider som genererer mye traffik innenfor din bransje. Vi samarbeider med et bredt spekter av medier og plattformer over hele verden, og vår direkte tilgang bidrar til å forbedre din SEO.
Nisjelenker
For å oppnå høy rangering på SERP (Search Engine Result Page) er det viktig å skaffe kvalitetslenker til nettsiden din. Vi tilbyr lenker fra våre nisjesider, og vi har hele 2300 slike sider som dekker 17 forskjellige kategorier.

Konkurrentanalyse

Med omfattende konkurrentanalyser fra vårt SEO-verktøy Eye10, leverer vi en omfattende rapport som gir anbefalinger for å forbedre on-site SEO på din nettside.

Søkeordsanalyse

Det handler ikke bare om å identifisere relevante søkeord, det handler også om å identifisere de riktige søkeordene. Vi utfører en grundig søkeordsanalyse for å finne de riktige søkeordene for deg og som generer et høyere salgsvolum.

Rank tracking

Vi overvåker rangeringen din daglig. Her analyserer vi ytelsen, identifiserer utfordringer og implementerer tiltak som hjelper deg med å kontinuerlig øke din hjemmesides rangering.

Utvikle din egen SEO-strategi med hjelp fra vårt verktøy Eye10

Visste du at søkemotorer står for hele 93% av all trafikk til bedrifters hjemmesider?
Høyere trafikk gir mer salg, og dette er en av grunnen til at bedrifter ønsker å rangere i toppen av SEO-resultatene. Likevel kan SEO være utfordrende for de som ikke er eksperter på området. Vi ønsker å endre dette, og vår løsning er vårt enkle og brukervennlige SEO verktøy, Eye10.

Hva kan Eye10 gjøre for deg?

Eye10 - Det eneste SEO-verktøyet som både er rimelig og brukervennlig, og som hjelper deg med å oppnå høyere rangering på Google, samtidig som du holder øye med konkurrentene dine.

Sammenlign med topp 20

Vil du rangere høyt på et bestemt søkeord? Eye10 gir deg forslag basert på konkurrentanalyse, slik at du kan forbedre plasseringen din.

Spar tid

Kom i gang med vårt brukervennlige SEO-verktøy og spar dyrebar tid.

Bruk pengene på noe annet

Et sekssifret beløp for et dyrt årsabbonement? Ikke hos oss!

Passer for alle kunder

Få tilgang til SEO-informasjon på 12 ulike språk.

Eye10-verktøy

Bransjesjekk

Få innsikt i dine fem viktigste konkurrenter innenfor din bransje, og motta en grundig handlingsplan med spesifikke søkeord du bør fokusere på.

On-site SEO

Ønsker du å vite hvordan nettsiden din presterer på nett? Vårt on-site SEO-verktøy er alt du trenger. På bare noen få sekunder får du en SEO-revisjonsrapport som lar deg evaluere og justere din SEO-strategi.

Nettsidehastighet

Det er viktig at nettsiden din lastes inn så raskt som mulig. Vårt verktøy kan identifisere og fange opp eventuelle problemer som kan være årsaken til at nettsiden din laster tregt.

Konkurrentanalyse

Få en oversikt over de 20 største konkurrentene dine. Gjennom en grundig konkurrentanalyse vil du motta en omfattende rapport med anbefalinger om hvordan du kan forbedre hjemmesiden din og slå konkurrentene dine.

Søkeordsplanlegger

Søkeord er avgjørende for en effektiv SEO-strategi. Vi kan hjelpe deg med å forstå din nåværende søkeordsrangering og gi forslag til SEO-vennlig innhold som passer naturlig inn på hjemmesiden din.

Backlink-monitor

Backlinks, også kjent som eksterne lenker, spiller en viktig rolle i off-page SEO. Vi hjelper deg med overvåkingen av disse lenkene, slik at du kan maksimere effekten av din SEO-strategi.

Sjekk av backlinks

Hold styr på hvilke, og hvor mange, backlinks som fører til din hjemmeside, slik at du kan være ett skritt foran konkurrentene dine.

Rangeringssjekk

Følg med på hvordan din nettside rangerer i søkemotorene. Her kan du analysere effekten av endringer du gjør i forhold til SEO, slik at du kan se hvordan din strategi fungerer.

FAQ

Hva er forskjellen på nisjelenker og premiumlenker?
Premiumlenker er lenker som publiseres i veletablerte medier, som for eksempel aviser. Nisjelenker kommer fra vår store katalog av hjemmesider.