Link building er som å lage mat
Vi har den perfekte oppskriften

Linkbuilding er en ferdighet som det tar tid å lære og utvikle. Som en dyktig kokk, vet vi nøyaktig hvilke ingredienser som bør kombineres og hva som trengs. Vi har mestret oppskriften og kan tilberede den aller beste SEO-kampanjen for deg.

Link building er en sømløs måte å finne ideelle mediepartnere som kan publisere innholdet ditt og skape tilbakekoblinger som hjelper deg med å rangere høyere på Google.

Vi gjør kundene våre til de beste på markedet

Hvorfor Klikko sin link building?

  • Klikko kan bidra til å redusere kostnadene knyttet til kundeanskaffelse samtidig som vi øker din ROI på markedsføringsutgiftene
  • Med Klikko har bedrifter full oversikt over hvordan de bruker pengene sine
  • Klikko leverer høykvalitetsinnhold som bidrar til å forbedre rangeringen
  • Klikko’s nettverk av forbindelser gjør det enklere å finne den rette samarbeidspartner
  • Klikko overvåker ditt innhold for å sikre at det, over tid, alltid blir indeksert av Google
Disse oppgavene kan være komplekse å holde oversikt over selv, derfor bruker vi link building.

200+

sertifiserte tekstforfattere

10 + år

En tiårig lang erfaring

1K +

Kunder som har nådd målene sine

Hva gjør vi?

Vi tar oss av alt fra A til Å når det gjelder link building.

  • Vi gjennomfører en grundig evaluering av konkurrentene, inkludert en analyse av dine topp tre konkurrenters backlinks
  • Analyse av hvilke backlinks som trengs
  • En handlingsplan med strategier for lenkebruk

En pionér i gamet

Vi har vært med lenge. Siden 2012 har vi samlet inn en masse av erfaring og visdom. Vår omfattende kunnskap om SEO, vårt dyktige team av tekstforfattere og vår egenutviklede plattform gjør oss i stand til å oppnå imponerende resultater for kundene våre.

Thomas Laudrup

CEO, DEDIKATION

Klikko er en enestående samarbeidspartner. Vi har vært veldig fornøyde med de leverte blogginnleggene. Tekstene er velformulerte og skrevet i et språk som er i tråd med vår merkevareidentitet. Våre meninger kommuniseres effektivt, noe som resulterer i positive tilbakemeldinger fra både kandidater og kunder. Et annet pluss er at innholdet har vist seg å være svært delbart på tvers av plattformene våre i sosiale medier.

Stefan Stojkovic

CEO, Malerkanonen

Da vi trengte 200 kategoritekster raskt, var Klikko en utmerket partner som raskt leverte et stort volum. Ut over dette nyter vi godt av partnerskapets fordeler gjennom imponerende SEO-rangeringer.

Thomas Dam Lauritsen

CEO, Damstudio.dk

Som byrå havner vi ofte i situasjoner hvor vi trenger tekster til kundene våre på løpende bånd. Her har Klikko vist seg å være en utmerket samarbeidspartner fordi de raskt leverer imponerende tekster som har blitt godt mottatt av kundene våre.

Jack Trusell

Konsulent - Marketing & forretningsudvikling, eBoligadvokat.

Klikko har satt seg godt inn i bransjen vår og levert velformulerte SEO-tekster på vårt ønskede merkevarespråk. Tekstene kommuniserer direkte, jordnært og profesjonelt til våre nåværende og potensielle nye kunder. Klikko har uten tvil spilt en viktig rolle i å øke den organiske trafikken til nettsiden vår.

FAQ

Hvordan fungerer link building?
Link building er en sentral del av SEO-strategien. Det gir deg muligheten til å gjøre hjemmesiden din mer autoritativ ved å skaffe lenker fra andre hjemmesider.
Hva er en backlink?
En backlink er en lenke fra en annen sin hjemmeside som fører til din hjemmeside.
Trenger jeg å skrive tekstene selv?
Nei. Våre sertifiserte tekstforfattere skriver alt hva du trenger – også når det kommer til link building. Vi leverer hele pakken.